Hei taas rakkaat lukijat!

Muuttopäivä lähestyy vimmattua vauhtia, tuntuu kuin vasta olisi ollut tiistai ja viikko muuttopäivään. Nyt jälellä on kuiteski ennään neljä päivää siihen, kun muuttokuorma lastataan porukoiden hienoon pakettiautoon ja hurautetaan antamaan sekä minulle että huonekaluille uusi koti. Koira seuraa sitte viikonloppuna perästä käsin, kunhan oma tuoksu on ehtiny asettua kämppään.

Kirpputorikierros poiki kivoja asioita. Sain ostettua kaksi isoa harmaata koristetyynyä, sellasia 60x40cm ja tosi paksuja. Pestävät päälliset, jotka vaikuttavat todella laadukkailta. Euron alelaarista. Lisäksi löydettiin sellanen hieno kattovalaisin ja leivänpaahdin, joka sattui olemaan samaa merkkiä kahvinkeittimen kanssa. Kaikki todella hyväkuntosia. Rahaa meni yhteensä 10€. Lisäksi saatiin uusi pipo päähän, entinen kun oli jo sen verran nukkainen.

Myös pöytä ja muut huonekalut on aika pitkälti päätetty. Alkuun sinne tulee vaan single bed, mutta parisänky seuraa perästä sitten kun löydetään silmää miellyttävä runko. Musta BigBoy säkkituoli lähtee myös mukaan.

Pöytä on sängyn kanssa samaa väriä, tummanpunaruskeaksi lakattua puuta, mustilla jaloilla. Värimaailmaksi onkin jo alustavasti päätetty ruskea-beige-valkonen-musta ja yksityiskohtiin viininpunanen-tummanharmaa. Matto on beige-tummanruskea ja verhot valko-tummanruskeat, samaan settiin kuuluvan pöytäliinan kanssa.

Kunnostettavaakin on. Peilin raamit pitää maalata ja ikkunalauta myös. Jossain vaiheessa pitäisi saada keittiön edustalle työskentelytaso, joka myöskin varmaan täytyy maalata, ellei käy tosi hyvä tuuri. Yksi ylimääräinen vaatekaappi/lipasto pitäisi myös löytää ja keittiön pöytään 2-4 mustaa muovituolia.

Visio on hieno, toteutus on vaan vielä hieman puolitiessä, mutta kuitenkin siinä vaiheessa, että saadaan aikaan miellyttävä kokonaisuus. Kotiahan tässä ollaan laittamassa, eikä mitään luukkua, jossa tuntee olevansa kuin halvassa motellissa.

 

Ja sitten haluan kiittää kaikkia lukijoita, sillä blogin lukijatilaston mukaan teitä on käynyt jo 50/päivä. Toivottavasti tästä saa myös jotain irti, eikä aika ole mennyt susille.

Olisi mahtavaa saada kommentteihin sisustusvinkkejä tai ihan vain mielipiteitä ja kertomuksia muuttohässäköistä. Jaksetteko nähdä vaivaa sisustaaksenne asunnosta mieleisenne, vaan hamstraatteko vain tavaraa värimaailmasta riippumatta?

© Lapitar