Ompaha taas ollu pari viikkoa. Kippeenä on oltu iha nokko nyt tälle loppuvuojelle. Pitää oikeasti ottaa itteä niskasta kii ja alkaa pitää ittestää parempaa huolta. Unirytmi ei oo nii justiisa ehkä ekana, koska sitä en kuitenkaa ennen töitte alkua saa kuntoon. Mutta jos alkais käymään uimassa eka kerran viikossa, sitte ko kunto kasvaa nii ostais sen sarjalipun ja kävis vaikka kahesti viikossa. Tai sitte salille kuukausikortin, ko siihen kuuluu se uintiki.

Salillahan itessään mie en voi hirveesti tehhä ko nuo nivelet on nii äkäsenä, mutta syviä selkälihaksia ja perselihaksia/reisiä vois siellä värkätä, muuten ei oo oikeestaa mittää sillee mihin pitäis hulluna keskittyä, ehkä sillee hartija/niska/rintalihaksia ois hyvä vähän vahvistaa nii ei ois aina niskat nii kippeenä.

Tupakin polton lopettaminen on tietysti asialistalla numero yksi. Ei mulla ole tällä hetkellä savukkeita ollenkaan, enkä aio ostaakaan. Nyt alkaa se kuuluisa elämäntaparemontti.

Juon tässä aamupalaksi kahvia, että hyvin ainaki näyttää alkavan jos ei muuta. Kahvin juontia en kyllä silti lopeta, jotaki pahetta pittää olla. Ko alkoholiakaa ei tule varmaa otettua ennen Emman synttäreitä, sinne on sellaset pari kuukautta aikaa vielä onneksi.

Joku järkevä aamupala pitäis keksiä, ko en sillee ole kova aamulla syömään, nii jottai kevyttä ja energiapitosta. Mittää salaattia en kuite ala natustaan, se ei sovi mulle. 

Uimisen lisäksi aion nyt lähes säästä riippumatta käyä Maximin kans lenkillä ja venytellä. On oikeasti kokoajan suonenvetoja tulossa joka paikkaan vaikka saan tarpeeksi magnesiumia. Jos venyttely auttais.

Ja nyt niille tutuille, jokka ihmettelee "miksi se Niina laihuttaa", nii tarkotus ei todellakkaan ole laihtua. Ennemmin tässä varmaan lihhaa kiinteytettään ja parannettaan lihaksia ja sitä kautta sitte nuita nivelsiteitä vahvistettaan. Ylipäätää kuntoa koholle nii pyssyis terveenäki paremmin.

Aion varmaa sillon tällön päivitellä tänne että miten on menny näitte projektien kans. Niitähän on nyt sitte kolome kappaletta:

1. Tupakkilakko

2. Ruokaremontti

3. Lihaskunnon parantaminen.

 

MISSÄ ON MINU CHEERLEADERIT (ilotytöt)?

PS. Ehotelkaapa kommenttiosioon monipuolisia ja ravitsevia aamupaloja, puuroon ja mustikoihinki kyllästyy jossai vaiheessa.

 

© Lapitar