PA050046-normal.jpg

Yllä nähtävänä Datis ultimus lajin harvoin luonnossa kohdattu naaras.

Lajin naaraille tyypilliset tuntomerkit ovat kuulokkeet, tietokone, silmälasit ja selfie-asento (forever alone). Myöskin haaleat ja luonnonmukaiset värit pukeutumisessa, lajin urokset ovat etenkin soidinaikaan (eli kokoajan) värikkäämmin pukeutuneita. Kukaan ei vielä toistaiseksi tiedä miten kyseinen laji ääntelee, sillä he istuvat aina hiljaa koneidensa ääressä.

Myyttien mukaan ihmiset ovat joskus kuulleet/nähneet kyseisten olentojen surffailevan memecenterin/feissarimokien sivuilla ja nämä ihmiset ovat kertoneet kuulleensa myös psykoottista huutonaurua.

Oletettavasti Datis ultimus -lajin edustajat kommunikoivat lähinnä vain sosiaalisessa mediassa, kuten facebookissa ja twitterissä, myöskään instagramin tai irc-gallerian tyyppiset sovellukset eivät ole harvinaisia kokoontumispaikkoja.

Lajin soidinmenot ja pariutumisriitit hoituvat usein erilaisten deittisivustojen kautta.

Ravintonaan Datis ultimus käyttää useinmiten mikropitsoja ja muita helposti valmistettavia aterioita. Nesteytyksestään Datis ultimus huolehtii energiajuomien tai esimerkiksi Coca Colan/kahvin muodossa.

Datis ultimus on pariutuessaan yksiavioinen otus, sillä kuten me kaikki tiedämme "Couples who play together, stay together."

 

© Lapitar