SAIN SEN!

Nimittäin sen asunnon. 1.10. on muutto, huomenna vuokrasopimuksen kirjoittaminen. Meikä on iha liekeissä! Tästä tulee väistämättä hyvä päivä, ja onneksi muuttoki on niin pian, ei tarvi kauaa odotella. Viikko vain.

Työtki alkaa onneksi keskiviikkona, niin jos se loppuviikko menis nopiaa. Viikonloppuna pakkais viimiset kappeet ja tiistaina siivoaan kämppää. Kamat aletaan siirtään sitte illasta ft. Emma.

Pitää tarkkaan miettiä mitä sinne vie, tilaa kun 22,5 neliöön mahtuu aika rajotetusti. Sänky nyt ainaki, sen paikka tiijetään jo. Sitte ylimääränen vaatekaappi pitäis hommata, sekä pöytä ja pari tuolia. Varmaan vaatii muutaman kirpputorikierroksen. Siks onki nii hyvä, että rakastan kirpputoreja. Toivotaan, ettei kauheesti ylimäärästä krääsää tartu mukkaan, sitä nimittäin on jo ihan riittävästi.

Sitte on netilläki täys kuuluvuus, täällä kun ei tuo DNA toimi ollenkaan, pittää porukoitten nettiä lainata aina ko täällä on. Onneksi kohta pääsee elämään sitä sellaista itsenäistä elämää, aikuisena liika läheisyys ja yhdessäolo vanhempien kanssa tahtoo aiheuttaa hirmuiset määrät konflikteja. Sitä kun on omille vanhemmilleen aina lapsi, silti pitäisi käyttäytyä aina niinkuin aikuinen, mielellään ilman omia mielipiteitä. Kiitos nam.

Vanhempiin suhde paranee aina kun näkee vähän harvemmin, vaikka en sitä kyllä sano, että se ei olisi valmiiksi jo hyvä. Odotan vaan innolla sitä, kun pääsee taas käymään kotona ihan vaan kylässä ja nauttia hirvenkäristyksestä tai kotitekosesta maksalaatikosta. Arvostus kasvaa molemmin puolin.

Voisi alkaa tänään kattomaan pusseihin jo enimmät vaatteista, joita ei tule varmaan nyt ennen muuttoa käytettyä kuitenkaan. Huomenna paperihommie jälkeen kirppareita kiertellee äitin kans, katomma mitä siellä näkkyy ja vertaillaa vähä hintoja huonekaluliikkeiden tämänhetkisiin alennusmyynteihin. Tottakai myös estetiikka ratkaisee.

Päivitelläänpäs taas tässä kun keritään, nyt tulee vähän kiireistä olemaan seuraavat 1,5 viikkoa. Mutta kyllä viimeistään muuton jälkeen otan sitten ihan kuvia ja päivitän muutenkin kuulumiset.


PS. Mitä te muuten rakastatte/inhoatte muuttamisessa? Onko kaikki mennyt aina putkeen, vai onko sattunut kommelluksia?


© Lapitar