Kävimmä saunaoluset Pekkalasta ja sitten minun vanhempien tykö saunomhaan.
Kunnon parahus pääsi kyllä oikeen tunteella, kun huomasi kaupan pihalla kunnon lauman pikkunassuja, skoottereita huuvattamassa ja energiajuomaa juomasa.                                Ja taisi muutamilla olla ihan vanhanajan pillimehutki käsissä.


Mietin, että kun ne saa nuo juotua nii ne juoksee kauppaan hakkeen lissää ja jonot on ärsyttävän turhauttavat ko kuuntellee:
"Niiku, että sillee, ko esim miettis, että niiku sillee ku jos me mentäis, öö, niiku, vaikka sillee sen Jonnen kyyvillä niiku sillee sinne.. ja sillee."

Kauhea ryntäys sisälle kauppaan ja pika raidi puolijuoksulla läpi. Noh, ehimmä just ennen niitä muksuja siihe kassajonoon. THANK YOU GOD.


Muuta en tälle loppuvuojelle pyyväkään, ko sen, että ihimiset viksuuntuis vähäsen. Ahdistavaa miettiä, että tulevaisuudessa nuo nuoret tulevat päättämään meijän asioista, opettamaan meijän muksuja ja tuottamaan tähän maailmaan lissää aivokuolemaa.

Nyt olen mielestäni avvautunu riittävästi, joten jatkan tämän saunaolusen juomista. Olenki tätä jo pari tuntia maistellu.

KIITOS HEI.

© Lapitar